tisdag 20 januari 2015

Miljöträning






I lördags bestämde vi oss för att åka in till byn för att ha lite miljöträning med Juventus. En lördag förmiddag i Pajala är nog lagom med folk och andra hundar tänkte jag. Som tänkt så gjord. Inte lätt med en 5-åring som vill springa framför, och en hund som vill springa efter. Heller inte lätt med en hund som var allt annat än koncentrerad. ALLT VAR SPÄNNANDE. Massor med nya dofter som skulle undersökas, massor med människor och hundar man ville hälsa på. Dock ändå lite reserverad. Här, på bilden, tyckte vi det var lagom för en liten paus. Som man kan se så tyckte nog Juventus det var onödigt med en paus. Sånt svammel har man väl inte tid med!



Jag kan väl konstatera efter lördagens försök på miljöträning att detta behövs göras ofta. Så vi fortsätter nästa lördag.




Som tur är har vi även möjlighet att besöka hästarna, katterna och kaninerna som bor i stallet till Tornedalens Ryttarförening. Dom där hästarna är faktiskt lite läskiga. Även efter 4 gånger nu är det lite svårt att vänja sig vid dessa stora monster...men OK...jag kan väl nosa liiiite på dig då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar